PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Tuesday, December 2, 2008

THe FiRST & THe LaST (^_^)v

EVERYONE HAS THEIR FIRSTS:

FIRST REAL BEST FRIEND: AFiQaH AMaNi

FIRST SCHOOL: KPQK sHaH aLaM

FIRST CELL PHONE: NoKia 3310 (abis canggih dah tu sbb dh siap upgrade :p)

FIRST FUNERAL: My LaTE MoYaNG KoT

FIRST PET: KuCEN

FIRST FIGHT: KaT sKuLa MaSE TaDiKa KoT

FIRST JOB: KeJE sEKoLaH Laa~

FIRST LOVE: _aN (iDeNTiTi DiRaHSiaKaN)

EVERYONE HAS THEIR LASTS:

LAST PERSON YOU HUGGED: uMMi (SeBeLoM KuaR TaDi)

LAST CAR RIDE: My ViVa (BaRu TaDi)

LAST TIME YOU CRIED: NTaH..TaK HeNGaT

LAST MOVIE YOU WATCHED: MaDaGaSCaR 2

LAST FOOD YOU ATE: KFC HoT & SPiCY

LAST ITEM BOUGHT: DiNNeR PLaTE KFC

LAST SHIRT WORN: TsHiRT cREw KaMi Da MuViE

LAST PHONE CALL: MiSTeRY No

LAST TEXT MESSAGE: TaN Hui TiNG

LAST KISS: MoK Da CaT

LAST THING YOU TOUCHED: MESiN PoToSTeT

LAST FUNERAL: NTaH..

LAST TIME AT THE MALL: KeLMaRiN (JaYa JuSCo)

LAST TIME YOU WERE EXCITED FOR SOMETHING: MaSE MaNDi KaT LoST WoRLD oF TaMBuN

LAST PERSON YOU SAW: uMMi (ni ha ade kat sebelah)

LAST THING YOU DRANK: PePSi DaRi DiNNeR PLaTE KFC

LAST TIME YOU WERE REALLY HONESTLY HAPPY: wHEN iM WiTH u!

No comments: