PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Friday, December 19, 2008

Da GReaTeST eVeNT NoW iN ToWN~

Badge

join la my group
marilah kite beramai-ramai memeriahkan

YOUTH'09: Malaysia's Largest Youth Lifestyle Festival.
Join over a 100 activities and 50,000 youths across 3 days of excitement.

Date: 9-11 January 2009
Time: 10:30am - 9:30pm
Venue: Putra World Trade Centre, Kuala Lumpur

umtuk maklumat lanjut:

http://youthsays.com/youth09

atau klik je kat ikon ni



jangan la lupe untuk join youth malaysia ni..
cam besh gak nengok diorang punye activities..
why not kite try kan?
ape de hal..
tak rugi pape pong~
ehekz~

No comments: