PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Saturday, December 20, 2008

WaSTiNG MY TiME?

BuHSaN! BuHSaN!

ape yang korang buat time cuti cam sekarang ni?
ape kah aktiviti berfaedah yang telah korang buat untuk mengisi masa lapang korang?
asal tiba2 orang rase bosan ek?
la~ la~ la~ la~

tolong lah...
tolong lah...
apa yang harus dilakukan?
surfing internet?
reading a book?
watching a television?
or just go to sleep?
oh crap~

No comments: