PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Thursday, January 15, 2009

3 THiNGz i DiD~

1. Gi YouTH 09 (GeMPaK GiLER PuNYE BeST!)

2. SHooPiNGz


3. Balik SaBaH

3 comments:

tomato_masam said...

w0w, nice t-shirt, n byk gak stuff awk bawak balik, jelesh, hehe~

eju said...

bestnyeeeeeeeeeee gi youth'09..
uwaaaaaaaaaaaaaa!!! :'(
(komen same je cam blog lg 1..hehe)

MiSz HuNNy LuV To sMiLE :) said...

ahahaha~
besh kan?
yang banyak tu dari goodie bag + bisnes kad + free gift yg dikutip spanjang perjalanan..ahahaha~