PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Monday, January 5, 2009

NaK aBES CuTi DaH~





waaa~ dah nak abes cuti dah~
dah nak balik sabah dah~
tak sabar pong ade taknak balek pong ade~
wakaka~
tak sabar nak jumpe kengkawan balik~
ohoho~

10 comments:

izza the PINKERTON said...

hello :)
found your blog from
bloglah.org


happy new year

xoxo

MiSz HuNNy LuV To sMiLE :) said...

thanx 4 viewing my blog..
hepy new year too..

xoxo d.^-^.b

tomato_masam said...

hehe..balik la ke sabah, belajar itu besttttt~

Benrauf said...

salam
selamat kembali ke sekolah :p

MiSz HuNNy LuV To sMiLE :) said...

muahaha~
dah balik sabah ni dah jarang online..
uhuhu~
cedeynye~

~Qaseh Blueheart~ said...

tq hunny...aku baru blaja la..hope ko leh bntu aku cantikkn lg ek...thanks for da viewing

mahlukperosak said...

selat balik sabah.ahaahha

MiSz HuNNy LuV To sMiLE :) said...

selat?
ejal cakap ape?
ahaha~

MaHlukPerOSaK said...

selamat balik sabah...sorry atas kebutaan melihat hurufnye...huhuhu

MiSz HuNNy LuV To sMiLE :) said...

ahaha~ ejal memang selalu salah eja..
pastu bile org tegur nak salahkan org balik plak...
ahahaha~