PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Monday, January 26, 2009

PaNTuN uLTRaMaN & RaKSaSa

> > > Pulau Hokkaido jauh ketengah
> > > Gunung Fuji bercabang tiga
> > > Hancur Raksaser dikandung tanah
> > > Ultraman yg baik dikenang jua.
> > >
> > > Dua tiga Raksaser berlari
> > > Maner nak samer Raksaser Keroro
> > > Dua tiga Ultraman boleh kucari
> > > Maner nak samer Ultraman Taro.
> > >
> > > Kalau roboh Kota Narita
> > > Papan di Tokyo Ultraman dirikan
> > > Kalau sungguh itu keje Raksasa
> > > Badan dan kepaler dier Ultraman 'fire'kan.
> > >
> > > Kajang Ultraman kajang berlipat
> > > Kajang Raksaser mengkuang layu
> > > Kalau Ultraman Ace tak cukup kuat
> > > Ultraman Neos datang membantu.
> > >
> > > Buai laju-laju
> > > Sampai Pokok Sena
> > > Apa dalam baju?
> > > Lampu Ultraman nyaler.
> > >
> > > Mengata dulang paku serpih
> > > Mengata Raksaser
> > > Ultraman pulak yang lebih-lebih.
> > >
> > > Sudah gaharu cendana pula
> > > Sudahlah kalah di'fire' pula.
> > >
> > > Orang berbudi kiter berbahaser
> > > 'Fire' diberi pada raksaser.
> > >
> > > Ehemm... camne rasa
> > > membazir tak masa?

No comments: