PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Sunday, May 10, 2009

SAYA BANGGA SAYA ANAK EMAK!


special dedicated to my mom..
saat langkahku gontai dengan dugaan,
kau datang menyokongku.
tika hatiku hiba dan rawan,
kau datang memelukku.
bila aku keliru di persimpangan jalan,
kau tiba membimbingku.
kala aku sedih bersendirian,
katamu Allah bersamaku.
dan sebesar mana salahku,
setegar mana diriku membuat kau menangis,
kau tetap memaafkan dan memujukku.
kasihmu bak lautan
sayangmu bak udara
terima kasih kerna telah bersusah payah untuk ku selama ini.
ketahuilah ibu,
sejauh mana pun diriku pergi,
sayang dan rinduku padamu tak pernah bertepi.

No comments: