PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Saturday, June 6, 2009

HiKaYaT PRaKTiKuM d^-^bv


sekarang ni sebok dengan musim orang tengah praktikal..
so hikayat ini ku coretkan sebab nak kongsi bercerita la.. (kunun-kunun nye)
skrang ni org praktikal kat Pusat Perubatan Universiti Malaya.
kat department Kebajikan Perubatan..
seronok gak la praktikal kat cni..
ade 3 org budak UMS yang praktikal kat cni, Hani - Firkah - Nanthenni.
kitorang dah mintak pengkhususan untuk handle kes kanak-kanak je..
besttttt sangat...
kerja kitorang ni, gi wad, tengok patient, assess kanak-kanak, wat intervensi, main dengan patient, n so on...
tapi yang paling best time nak gi Home Visit.
last week je rasenye dah 3 umah kot kitorang gi..
penyelia pun pelik sebab kitorang suke sangat gi Home Visit...
ahahaha~ seronok berjalan je sebenarnye~
mesti korang musykil baby sape ni kan?
ni la baby ku~
comey kan? name dia Mohd Haziq..
cute kan baby ku ini?
jangan terkejut lak aku dah ade baby~
ni la hakikatnye~
ni lah baby aku untuk less than 1 hour..
ahahah~ baby ni kena anta kat JKM..
kitorang bawak dia gi mahkamah...
cian dia...sedey sangat time nak bagi tu...
one more thing...
maybe next week, kitorang akan tgk patient yang wat kelahiran gune caesarean operation..
skali dengan kitorang dapat tengok orang wat bedah siasat mayat...
nanti orang upload gambar dia k..
tu pun kalau tak pengsan...
ahahaha~

No comments: