PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Monday, September 7, 2009

KaWEN?

salam~
arini nak blk seremban..
tapi msh smpt wat posting~
wohoho~
msh ngantuk2 lg ni coz smlm btungkus-lumus siapkan kad raye bapak haku..
doploh keping lak tuh..
ohoho~
dah macam kad kawen je...
ummi ckp nnt aku kawen suh wat wedding kad sindri..
suke suki je tau~
setelah bersengkang mate...
ni la hasilnya....



footnote : ummi dah merepek2 dah pasal kawen2 ni..
tadik pong dia bg hint2 dah..
ade ke pasal suh aku kawen awal...
baru 23 tahun...
tak sanggup i...
ahakz~

No comments: