PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Friday, November 20, 2009

1, 2, 3........ MY CoNVoCaTioN~ (^-^)v

MY CONVOCATION : 10102009
ni dengan family ejal...my family dtg besok, so menumpang kaseh dgn pemeli org len dulu....wuwuwu~

ni la my pemeli...yg datang pd esok ari nye... (^-^)v

my mum yg perasan kunun2nye dia yg konvo...nsb bek muat jubah tu...katenye : ummi tak dpt nak pakai mase konvi uitm dolu2~


my best frenz : rose - etat a.k.a ida - hunny - nani



wif my alang (on my right) & angah (on my left)
S.a.R.a (SaYaNG aWaK RiNDu aWaK)





KoNTRoVERSi~

salam n hye~
semenjak ade blacky ni, seronok plak online...
muahaha~
nak2 lagi buat rete broadband org len...wahaha~
credit for aeni yg bg aku wat rete jap broadband dia...
(^-^)v

***************************************

story begin ;

mase g konvo aritu,
kwn baik aku si rose ni sebok sangat dengan lagu geby - tinggal kenangan..
lirik dia memang la bagus, masalahnye.....
ros kate vocalist lagu ni dah mati...
aku pong cam kompius gak....
so aku wat la research sket kt internet...
lagu ni feymes dah lame kat indonesia...
byk version cite kontroversi lagu ni,
mati exciden la, makan ubat overdose la, mcm2 ade...
kirenye cam lagu cinta 3 segi (kunun2 banduan name hazwan yg nyanyi tu)...
camtu la lagu geby ni kene...
last2 sumenye terbukti bile sorg blogger ni dpt interview si geby ni...
sile la bace...
penat nak explain panjang2... (^-^)v

klik sini ek~

**************************************************

mmm...pelik aku...
perlu ke kontroversi untuk naikkan 1 lagu?
mcm kes si geby ni, siap ade 1 band tu claim lagu tu lagu diorang lagi...
mmm...fenin2~

-pen off-

Monday, November 9, 2009

aKHiRNYa~ cERiTa sEDiHKu BERMuLa~

salam.....
sangat lame aku tidak membersihkan sawang2 dan semak samun di blog ku ini...
mintak maap ye kwn2...ohoho~
****************************************
tibe2 arini kite rase rajin sebab kite dah dpt cuti....
so pg2 dah bgun dgn niat nak surf internet...
nak dijadikan cite, dgn kuasa allah...(ceh~ saspen je ayat)
lain website yang nak dibukak...len plak yg di search kat yahoo...
tanpe diduga, saye telah bertemu dengan 1 blog yang amat meruntun ati saye....
kebenaran yang tak pernah terpikir akan dilihat dgn mate kepale sindri....
org yang saye tunggu selame ini rupenye telah bercinta dgn insan lain...
hancurnye hati bile tgk gmbr2 kenangan terindah mereka.....
lengkap dengan detik pertemuan, gambar2 kenangan terindah, hadiah ulang tahun yang ditempah khas di Tomei Jewellery, berbuka puasa di Singapura, bercuti di Bali Indonesia, dan segala-galanya yang amat memunahkan hati ini.....
wuwuwuwu~
nak nanges? cam takde gune je....
org tgk mungkin nampak kite hepy2 je....
tapi hati kite ni menanges dah macam ribut, banjir & kilat dah....
wargh!!!
rilekz hani rilekz....
(^-^)
****************************************
THE END