PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Monday, November 9, 2009

aKHiRNYa~ cERiTa sEDiHKu BERMuLa~

salam.....
sangat lame aku tidak membersihkan sawang2 dan semak samun di blog ku ini...
mintak maap ye kwn2...ohoho~
****************************************
tibe2 arini kite rase rajin sebab kite dah dpt cuti....
so pg2 dah bgun dgn niat nak surf internet...
nak dijadikan cite, dgn kuasa allah...(ceh~ saspen je ayat)
lain website yang nak dibukak...len plak yg di search kat yahoo...
tanpe diduga, saye telah bertemu dengan 1 blog yang amat meruntun ati saye....
kebenaran yang tak pernah terpikir akan dilihat dgn mate kepale sindri....
org yang saye tunggu selame ini rupenye telah bercinta dgn insan lain...
hancurnye hati bile tgk gmbr2 kenangan terindah mereka.....
lengkap dengan detik pertemuan, gambar2 kenangan terindah, hadiah ulang tahun yang ditempah khas di Tomei Jewellery, berbuka puasa di Singapura, bercuti di Bali Indonesia, dan segala-galanya yang amat memunahkan hati ini.....
wuwuwuwu~
nak nanges? cam takde gune je....
org tgk mungkin nampak kite hepy2 je....
tapi hati kite ni menanges dah macam ribut, banjir & kilat dah....
wargh!!!
rilekz hani rilekz....
(^-^)
****************************************
THE END

No comments: