PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Friday, November 20, 2009

KoNTRoVERSi~

salam n hye~
semenjak ade blacky ni, seronok plak online...
muahaha~
nak2 lagi buat rete broadband org len...wahaha~
credit for aeni yg bg aku wat rete jap broadband dia...
(^-^)v

***************************************

story begin ;

mase g konvo aritu,
kwn baik aku si rose ni sebok sangat dengan lagu geby - tinggal kenangan..
lirik dia memang la bagus, masalahnye.....
ros kate vocalist lagu ni dah mati...
aku pong cam kompius gak....
so aku wat la research sket kt internet...
lagu ni feymes dah lame kat indonesia...
byk version cite kontroversi lagu ni,
mati exciden la, makan ubat overdose la, mcm2 ade...
kirenye cam lagu cinta 3 segi (kunun2 banduan name hazwan yg nyanyi tu)...
camtu la lagu geby ni kene...
last2 sumenye terbukti bile sorg blogger ni dpt interview si geby ni...
sile la bace...
penat nak explain panjang2... (^-^)v

klik sini ek~

**************************************************

mmm...pelik aku...
perlu ke kontroversi untuk naikkan 1 lagu?
mcm kes si geby ni, siap ade 1 band tu claim lagu tu lagu diorang lagi...
mmm...fenin2~

-pen off-

No comments: