PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Thursday, December 3, 2009

aKu, KaSuT CRoCs BERLaMPU & SELuaR SuKaN..

arini merupakan antara hari2 terakhir aku berade di GEMS...aku sangat yakin bahawa aku akan merindui kwn2 aku yg sgt sengal kat cni..

***************************************************

story begin :

arini ade cooper test..diorg nak tgk stamina budak2 GEMS ni..bile timbang, berat badan aku dgn aini naik..aini naik 1kg, aku naik 3kg..kami sgt bangge...muahahaha~ ingat senang ke nak naik berat bdn kitorg ni...punye la kitorg taknak bg berat bdn turun sampai td nak lari 2 pusingan pong kitorg taknak...wahaha~

sebelum lari tu ade la wat stretching sket...nak dijadikan cite, asalnye aku tak nak pegi n dgn selamber nye aku tido..aini ni plak tibe2 arini baik, dia gerak aku bangun..aku dgn mamai2 n berat atinye aku bangun terus sarung seluar sukan dgn yakinnye..

tibe2 aku teringat yang aku dah anta kasut sukan balik, nak tak nak aku pakai la kasut crocs aku yang sangat meriah itu..siap dgn lampu kelip2 lagi kasut aku tuh~ wahaha~ biase la...baru bubuh crocs button...

mm...pastu, tgh2 wat stretching tu, tibe2 member aku sorg ni tegur,
"weh, ko pakai suar terbalik ek?" dengan kuat dan yakinnye.
aku cek la, hampeh!!! camne aku leh tak perasan logo suar aku kat belakang?
melompat aku gi lutut mamat tu sebab cakap dgn yakin dan kuatnye..
diorang punye seronok nak mengenakan aku siap panggil kwn2 yg len nk bgtau aku pakai suar terbalik..HaMPEH!!!!

tu satu kes..pastu time nak gi timbang berat, sorang girl ni cakap,
"ala cumil nye kasut ko...siap ade lampu2 lagi...aku nakkk~" siap dgn gaye tgn nak amik kasut aku...
bukan sorang je yg tegur..kat kafe, sorg staff ni siap ckp kasut aku leh bawak g clubbing sbb berlampu2..
kwn2 aku yg lain ckp : ko letak la loceng ke atau yang bunyi2 cam selalu ade kat kasut budak2 tuh~ hampeh!! lagi sekali aku kene...

mmmm.....naseb badan~ (O-O')-

************************************************

pen off~

No comments: