PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Tuesday, December 8, 2009

KENaPE?

salam
***********************
sesi meluahkan perasaan bermula sekarang :
asal la mase ko nak wat tindakan tu ko tak pikir sebarang kemungkinan yang diorang akan suke ko?
mungkin niat ko baik nak tolong diorang...tapi cara kau tu tak sesuai...
sakit rasenye bile dipermainkan macam tu...
aku dah laluinye, jadi aku tau ape yang dia rasai sekarang...
ko mintak bantuan aku, tapi aku sindri taktau nak tolong macam mane..
ia melibatkan hati 2 insan lain..bukan setakat ati kembar aku je, tapi ati kau, ati dia?
ntah la...ko pikir la sindri macam mane nak setel kan masalah ni...
aku takleh nak cakap lebih2 sbb nnt aku akan pilih kasih sbb org yg ko sakiti tu adalah kembar aku..
maybe yang ko perlu lakukan sekarang adalah mengaku kesalahan ko pade diorang..
jgn cube2 nak larikan diri daripada masalah..
hadapi je semuanye dengan senyuman..
********************************
mmm...aku dah makin melalut ni...
ni sume pasal si cicak panggang ni..
muahaha~ kembar aku ckp aku sangat kreatif bile aku mara dgn si cicak panggang ni...
sbb aku panggil mamat ni, bukan setakat cicak panggang je,
tapi ayam goreng, peti ais rosak, buaye bontot busuk, dan sebagainye...
wahahaha~ bile aku bace balik, klaka gak aku panggil mamat tu cenggini..
muahaha~
++case closed++

No comments: