PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Monday, December 7, 2009

KiSaH HiDuP BaRu BaKaL BeRMuLa~

salam..
arini aku dah sampai umah..
abis je GEMS ari sabtu aritu, mlm tu terus bergegas g seremban..
my mum gi amik kat seremban n we go to bagan lalang resort to help my mum handle family day for sahabat ikim.
its make me feel sooo exhausted...
dah la sampai2 kul 4am..
kene plak bdn tgh tak sehat..
esok tu terus demam..
nasib baik la walaupun badan tgh tak sehat, tapi dpt tlg ummi handle program tu..

******************

flashback memories :

ari2 last aku di GEMS sangat seronok until on our last day we went out together,
an incident happens to my twin..
my twin was cried juz bcoz of a couple of stupid couple..

i really hate that..
why he do that?
why she do that?
im soooo angry!!!

afta several discussion wif my twin,
we decide to juz ignore it..
masih ramai lagi men yang lebih baik utk my twin..
dun worry babe..i'll be wif u coz we r twins..

case closed

******************

another story begins

afta my GEMS is finish,
i have to choose between work wif streamyx or do my internship...
adoi...pening nye kepale...
last2 tawakal je la n i decide to declined offer from streamyx..
hopefully i can redirect my placement..
insyaallah sume akan berjalan lancar..
amin~

6 comments:

mira said...

thanks dear... luv u soo much!

mira said...

huhu.. aku kne tuka name gmail aku ni... Waaaaaa!!!!!!

acimo said...

hoho.. aku da tuka!!! Bwahahahaha!!!

MiSz HuNNy LuV To sMiLE :) said...

aeni ke ni?
asal name jadi mira lak?
ish...tak paham aku..
mira ni sape sebenarnye?

acimo said...

huhu.. ak ske gne mira dulu... tagged ak pon oake mira.. alkisahnye xtaula plak nk ujud manusia bename mira itu.. huhuhu... xleh gne ag da nick tu.. sakit2...

MiSz HuNNy LuV To sMiLE :) said...

muahahaha~
pasni tak payah la gune lagi..