PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Thursday, December 3, 2009

MaSa BeRONGGeNG HaMPiR TaMaT~

salam...
sedar tak sedar, dah hampir 2 bulan setengah aku dok kat Senai, join GEMS ni..program ni sangat seronok~ nak2 lagi budak2 company aku ni sume kepale ting tong~ aku rase sayang n sedih nak berpisah dengan diorang...pade aku, diorang la bunge cinte hati aku..walaupun ejal dgn naz dah kuar, kitorang tetap anggap diorang tu adalah sebahagian daripada kitorang sume..


(TiaDa DaLaM GaMBaR : EJaL & ZuL)

mmm...dah nak ujung2 ni, tiap2 malam keluar nak menghabiskan mase bersame2..ni tadi baru je balik dari beronggeng2...memule gi makan nasik lemak wak kentut kat kulai..dah la aku ade kes kat kedai tu...sampai bile2 aku akan ingat~ wahaha~ (p/s : nanti aku akan menjelaskan kejadian tersebut dgn lebey terperinci in my next post).

pastu gi beronggeng kat ioi mall..aku gi main bowling, ade lagi separuh gi karok..camne la aku leh kalah lak main bowling arini..wuwuwu~ n then, bantai g karok lak join dak2 tadik...sampai dah nak ilang la suare aku ni...tak tau la esk camne...suare dah sampai susah nak kuar dah~ wahaha~ lagu pembakar semangat mule2 lagu baldu biru, last song tadi amik lagu goyang inul plak tu..siap gelek gerudi lagi kitorang tadi..ahahahak~

ape2 pong, kenangan dengan diorang sume sangat seronok dan membahagiakan aku..seperti mana rumitnye kenangan aku di sabah selame 3 tahun, macam tu jugak la kenangan aku kat GEMS Senai, walaupun 2 bulan setengah je aku dok dgn diorang...

aKu SAYANG DeNGaN KoRaNG SuME~

2 comments:

Mohd Zulhilmi Bin Md. Fauzi said...

hai bro...haha...still can't forget of what happened to you at the kentut's. haha...

MiSz HuNNy LuV To sMiLE :) said...

hehe~
siot je brader tu...