PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Sunday, January 17, 2010

BiLa HaTi SEDaNG KECeWa~

bile hati korang tgh marah, sedih, tertekan, atau ape2 emosi negatif yang menggangu jiwa korang...ape yang korang akan buat?
aku tengah tertekan n depress gile ni..
aku cukup bengang bile org accuse aku yang bukan2...

ape la nak jadik dgn sorang mamat ni...
dia yang wat salah aku gak yang kene...
dah tu nak tuduh aku yang bukan2 plak tu..
bile aku tanye elok2 taknak jawab..dah tu nak marah2 aku plak..
last2 bile aku tanye n suh dia jawab betul2, terang2 memang salah dia...
dah tu masih nak salahkan aku lagi ke?
jangan sebab ko yang wat masalah tu aku plak yang kene...
jangan la sebab ko sindri, org yang dekat dgn ko marah dgn ko sindri, ko nak salahkan aku plak...
adoi~ penat la camni...

many bad things happen in my life lately...
can u juz plzz gimme sum space so i can take a deep breath & settle down all my probs...
penat la bile korang expect aku wat lebey dari apa yang aku mampu...
letih dah bile korang suh aku faham keadaan, masalah & perasaan korang tapi korang tak penah cube untuk faham keadaan, masalah & perasaan aku...
benci gile aku bile korang memanipulasikan aku sebagai alasan utk menutup kesalahan korang...
bile aku tegur atau cube untuk explain ko kate aku menjawab..
dah tu camne lagi aku nak betulkan keadaan & bela hak aku?

mmm...ntah la...nasib baik la blog aku ni tak banyak follower...
so korang abaikan je la posting ni ek....
aku juz xtau mane lagi nak luahkan ape yang aku rase ni...
aku sangat celaru sampai aku xleh nak pikir langsung utk wat ayat yang proper kat cni...
wuhuhuhu~

No comments: