PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Saturday, January 9, 2010

TaKDE TaJuK~


Len macam je title posting aku kali ni...
tibe2 plak rase cam seronok nak cite pasal satu topik ni...
ape beza cemburu dengan kongkong ek?
klu sum1 tu suh kite sms bile kite dh sampai umah,
ape tujuan dia ek? sebab risau keselamatan kite atau takut kite melencong ke tempat lain?
camne plak klu sum1 tu wat cenggitu sebab dia memang betul2 sayang kite n betul2 nak jaga kite?
hmm....kompius~

**case open**

topik ni tercetus bile ade sorang hamba allah ni start rapat dgn aku...
aku tgh lepak2 dgn dia n kengkawan dia mmg kengkawan aku, smbil surf internet gune c blacky da netbook n c gengkey da broadband...
so, sorang mamat ni dok la sblh aku sebab nak surf internet same2..
suddenly, si dia ni nak balik la...
n then he text me :
dok kat cni jgn nak mngatal ya..hati2 dgn mat bangla (kawan dia) tu.. *** pegi dulu..cmburu tau..
aku ape lagi..dan2 tu terus ketawe..
then he text me back :
dah2 tup laptop blik skrng.. Klu sygkn *** lh..klu x syg duk lah situ smpai esok heh..
sengih2 je aku bace sms dia ni tau...
tapi bile tanye dia kenape nak jeles, sayang aku ke, dia selambe je jawab sayang sket je...
lagipun dia dah ade org punye...
so....apesal dia nak jeles plak?

hmmm..its .sound fishy....

**case closed**




No comments: