PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Monday, May 17, 2010

No TiTLE~

salam buat semua...
lamenye x update blog ni...
dah semak samun siap ade spider web lg..
ohoho~ nak buat cmne...saye sangatttt bizi skrg..
secare ringkasnye, ni la coretan saye..

sedar x sedar, dah masuk 5 bulan saye memasuki alam pekerjaan..
masih byk yg perlu saye pelajari..
bukan senang nak mengajar kanak2 istimewa ni..
tapi nk wat cmne..dah tu tanggung jawab saye...wuwuwu~

baru2 ni saye balik kampung..
macam2 masalah datang serentak..
rase mcm dah xtertanggung pun ade...
haishhh~

ni rase dh me'ong2 dah ni...
baik saye lelapkn mate sekarang...
ade mase saye bersihkan lagi semak samun dlm blog saye ni ye...

salam~
:+: pen off :+:

No comments: