PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Friday, June 18, 2010

aPa YaNG TaK KeNE Ni?

TOLoNG!! CERiTE BERMuLa :

Demam? naseb baik la dah kurang...ni masih batuk2 lagi..sakit kot..rase macam nyawa dah di hujung nafas je..wuwuwu~ takutt~~

semalam tetibe dapat migrain attack! x penah kene migrain kot..wuwuwu~

ape yang tak kene dengan tubuh badan saye ni? tolonglah~

No comments: