PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Tuesday, June 22, 2010

uBaT BaTuK SuPER DRuG!!

ASSIGNMENT!!!!! Warghhhhhhhhh!!!!!! ToLoNGGGG!!!!!!

adoi...assignment ade yang pending lagi ni...
IEP pun ade lagi yang pending...
tapi batuk ni takmau ilang2 lagi...
dah penat dah batuk ni....kalau baTuk je xpe...
ni batuk sampai pening...adoiii~~
makan ubat batuk kang ngantuk...
dah la ubat batuk tu super drug~ minum, xsampai 10 minit dah ngantuk...
ubat tu wat haku rase penat...adoiii~~
TOLONGGGG!!!!!!

No comments: