PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Friday, August 27, 2010

aDuHai~ MELELEH aiR LiuR~

Salam..

Mintak maap bebanyak ye...
Ini tiada kaitan langsung dgn sebarang bentuk atau jenis makanan mahupun minuman...
Tapi berkaitan dengan BAJU~
Yess...baju..baju tu wat air liur aku meleleh nak.....
Alahai sayangku....
You blanje I satu baju ni bleh?





Siyes...mmg tengok, terus jatuh chenta pandang pertama...
(**sayang...u jgn mara ye..ni baju je..hak3~)

tgk kat website ni...
memang baju2 dia chantek gile~
harge pun not bad la..

klik la kat sini~

No comments: