PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Sunday, August 29, 2010

MENGENaLi PERSoNaLiTi DiRi SENDiRi~

1. ORANG YANG TIDAK JUJUR
Orang yang kalau kentut, selalu menyalahkan orang lain

2. ORANG BANGANG
Orang yang menahan kentutnya berjam jam

3. ORANG YANG BERWAWASAN JAUH
Orang yang tahu bila dia hendak kentut

4. ORANG SENGSARA
Orang yang nak kentut tapi tak boleh kentut

5. ORANG YANG MISTERI
Orang yang kalau kentut, orang lain takkan tahu

6. ORANG YANG GUGUP
Orang yang tetiba tahan kentutnya bila tiba masa untuk kentut

7. ORANG YANG PERCAYA PADA DIRI SENDIRI
Orang yang selalu menganggap kentutnya berbau harum

8. ORANG YANG SADIS
Orang yang kentut di katil, terus mengibaskan kentutnya pada katil orang lain

9. ORANG YANG PEMALU
Orang yang kalau kentut selalunya tak berbunyi tapi selalu merasa malu sendiri

10. ORANG YANG STRATEGIK
Orang yang sering menyembunyikan kentutnya dengan ketawa terbahak-bahak agar tidak didengari oleh orang lain

11. ORANG YANG *****
Orang yang dah kentut, kemudian menarik nafas untuk menggantikan angin yang keluar

12. ORANG YANG PELIK
Orang yang kalau terkentut, mengeluarkannya sedikit-sedikit sampai bunyi "tit - tit - tittttt"

13. ORANG YANG SOMBONG
Orang yang kalau kentut selalu berasa bangga dengan kentutnya

14. ORANG YANG PERAMAH
Orang yang sering mencium kentut orang lain

15. ORANG YANG TIDAK SUKA BERGAUL
Orang yang selalu kentut bersembunyi

16. ORANG YANG AKUATIK
Orang yang selalu kentut dalam air sampai berbunyi "blekutuk - blekutuk - bloop -bloop -bloopp"

17. ORANG YANG ATLIT
Orang yang kalau kentut, sering mengeluarkan tenaga dalaman

18. ORANG YANG JUJUR
Orang yang sering mengaku apabila terkentut

19. ORANG YANG PINTAR
Orang yang boleh menilai bau kentut seseorang

20. ORANG YANG ROMANTIK
Orang yang sering memuji-muji kentut pasangannya tu merdu dan wangi...

21. ORANG YANG BERKEYAKINAN TINGGI
Orang yang kuat dengan bunyi yang kuat

22. ORANG YANG ARTISTIK
Orang yang kentut dengan nada yang mendayu-dayu

23. ORANG YANG PENAKUT
Orang yang terkentut apabila disergah

24. ORANG YANG GAGAH
Orang yang mampu kentut berjam-jam lamanya tanpa henti

25. ORANG YANG RENDAH KAWALAN KENDIRI
Orang yang tidak sedar bila dia kentut.


Jadi...manakah yang mewakili personaliti anda?
Fikir-fikirkanlah~

[wahaha~ ni aku copy from ehoza.com. tapi aku edit & tambah lagi sket personaliti tu..ohoho~]

No comments: