PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Saturday, August 28, 2010

SaYa KENaL SaYaNG SaYa~

Salam...

Buat sayangku yang dirindui...
Cehh..ayat xbleh blah...
Xde maknenye nak buat ayat jiwang2 ni...wahaha~

*************

Lately, macam2 mende yang jadi...
Haishh~ Naik penat pun ade...

On Wednesday (25/08/2010), boleh plak kene sakit mate...
Masalahnye sakit tu sampai dgn muka sekali sakit...
Sampai ke pipi bleh sakit...haishh~
Dr. kate sbb fungus infection + allergy...
Last2 dapat MC 2 ari...
So, aku pun balik la kampung...
Balik kampung, bleh plak bawak ummi kuar jenjalan beli barang...
Haaa...tu lagi satu cerite...
Tu nanti la aku wat posting lain...wahaha~

Pastu, sepatutnye, arini (Sabtu, 28/05/2010) ade rehearsal sport day...
aku yoo yoo oo la pergi bangun pagi2 sbb nak gerak balik kl awal..
pecut la bawak keta laju2...sbb nak sampai kl awal...
last2 bila sampai kat skola, baru aku dpt tau yg sport day rehearsal tu dah cancel!!
wadafak......aku yoo yoo je kalut2 ingat dah lambat...hampeh!!!

last2...dok umah je la....
incek sayang plak ade hal...
haishhh~

*************

sebut pasal incek sayangku ni...
haishh~ mencari pasal btul dia semalam...
ade ke pasal cakap cmtu dgn aku....
menyakat tak kena masa....
pastu baru gelabah bile aku dah nak letak phone....
huhuhu~ padan muke...

tadi tepon dia jap, aku bgtau la yg aku dah sampai kl dah...then kitorg sembang2 la mcm biasa...
the way he talked yg dia macam jeles bile aku bgtau yg aku nak kuar dgn besfren aku si ejal tu...
ahahaha~ ingatkan xtau jeles langsung...
ye la...memang susah gile nak dengar dia ckp sayang or miss u...
dia juz bg hint2 je...nak tunggu dia sebut?
alamatnya, gajah bertelur baru dia cakap kot...wahaha~

jangan risau la incek sayangku...
saya percaya awak & awak juga sepatutnya percaya pada saya..
sebab........saya kenal sayang saya....
ohohoho~

*************

ahhh~ aku melalut makin ke laut ni...
baik aku stop sekarang...wahaha~

;+: salam :+:

No comments: