PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Thursday, September 2, 2010

GaNGuaN EMoSi vs TEDDY BEaR~

SaLaM SuME~

JuZ NaK BaGiTau YaNG :

saya sedang mengalami gangguan emosi yang maha dahsyat sekarang.
sila jangan mencarik pasal dengan saya.
mohon doakan emosi saya akan stabil semula....wuwuwu~ (T-T)

******************

ANoTHER SToRY

tadi tengah tensen2 ni, bukak la satu website ni...
huk alohh~ cumil gile teddy bear tu..
besor nak m*mp*s!!! gile la comel kot teddy bear tu...
tak percaye? sile la nengok sindri...



besor kan?
ade lagi sampai 3.0 meter...
gile bapak punye besor..wahaha~
(tapi ade ke org nak beli teddy bear 3 meter? creepy kot~ wahaha~)

soo...sape2 yang baik hati..
saye rase emosi saye akan stabil semula sekiranya anda menghadiahkan saya teddy bear ini...
muahaha~ sila la tgk sindri kat website ni

teddy bear besar nak m*mp*s sila la klik..ohoho~

**************

~CERITA TAMAT~

No comments: