PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Thursday, September 2, 2010

MeDLEY KeCEWa~

Sayang,
Walau kau kucinta untuk selamanya
Kita tidak bisa berdua bersama
Dan jika kau kasih jangan tanya mengapa
Kerna hatiku merana dan ku jua luka
(isabella - joe flizzow)

Air mata menjadi penawar
Akan ku simpan semua jadi kenangan
Pergilah kasih pergilah sayang
Biarkan saja kenangan berlalu antara kau dan aku
Pergilah sayang.
(pergilah sayang - ella & korie)

wahaha~ seronok gak main gabung2 & rojak2 kan lagu2 ni..muahaha~

No comments: