PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Tuesday, September 28, 2010

Posting Khas Untuk Kau!

Ya Allah ya tuhanku!!!!
Apa la nak jadi dengan kawan aku ni?
Ko nak suh aku buat camne lagi?Align Center
Ape yang aku tulis ni ape yang aku rase.
Pade sape lagi aku nak meludah perasaan kalau x pade blog jaha**m aku ni!
Bukannye nak memalukan sape2!
Tolonglah faham! Aku dah penatlah nak jaga perasaan semua orang!

Ake sayang ko sama macam aku sayang kawan2 aku yang lain.

Aku rapat dengan orang lain ke hape ke,
Tak bermakna aku nak buang kau dari hidup aku!

Tapi kenape plak ko nak cakap aku nak jauhkan diri dari kau?
Ko yang mule dulu kan? Bukan ko ke yang senyap je tetiba & xnak tegur aku?

Aku tak paham & tak kenal ko?
Memang aku tak paham & tak kenal kau.
Ada masa ko baik sangat dengan aku, ade mase tetibe nak mara aku tak tentu pasal.
Aku leh pejam sebelah mata and abaikan je semua tu sebab ko kawan baik aku.
Tapi bila jadi camni? Bila tibe2 ko buang aku dari senarai kawan2 ko, ko ingat aku tak kecik ati ke?
Ko ingat senang ke aku nak ilangkan rase marah tu?
Ko ingat senang ke aku pujuk ati aku n ilangkan rase kecik ati aku? It takes time!

Memang ko ego!
Ade ko mintak maap? Ade ko tanye knape tetibe aku senyap je? Ade ko sms tanye aku ok ke x?
Ade? Ade? Xde kn? Ko pakat senyap camtu je kan?
Aku tau ko bleh idup sindri n tak payah bantuan aku lagi dah sekarang.
Ko banyak kawan yang boleh tolong ko.
Setakat ilang sorang kawan macam aku ni, ape de hal sangat kn? Bukannye very big lost pade ko kan?

Good la! As long as aku tau kau happy pun cukuplah.
Sebab aku tau aku bukan kawan yang baik untuk kau!
Aku kan minah kepoh, suke sakitkan ati kau, suke wat ko terase!
Tahniah la sebab berjaya buang aku dari kelompok kawan2 kau!
At least, ko xde la nak kecik ati or terase dgn kate2 aku lg kn?

*******************************
p/s : nasib baik blog ni xramai follower. kalau x, sumpah aku kene kutuk sebab luahkan perasaan kat blog.Tapi ni kan blog aku? Suke ati aku la nak tulis ape pun kan? ngeh3~

No comments: