PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Saturday, September 18, 2010

Tadi Ummi Pesan~

Tadi saya jalan2 dengan ummi + adik.
Kitorang gi Ipoh.
Mm..ekceli, kitorang gi Rumah Anak Yatim Baitul Aini kat Simpang Pulai.
Pastu, on da way balik tu singgah la Tesco Pengkalan, makan kat sana.

Tengah2 time makan tu, macam mana ntah boleh terbukak plak cite pasal jodoh2 ni.
Adik bongsu aku ni cakap dia tak penah la kapel dengan orang yang lagi tua dari dia.
Biasanya sebaya atau muda sket dari dia.

Tu yang tetiba ummi aku pesan :
Pegi la ngorat senior kamu~

Pergh! nak tercekik gak aku tetiba mak aku pesan cenggitu...
Wahaha~
Sempoi la mi...ade ke suh anak sindri yang gi ngorat...
Wahaha~

1 comment:

Teratak Bonda said...

ummi melawak jer tu.. hihi..
life would not be hard if u take it easy.. sampai masa adala nanti.. insyaALLAH.. <3