PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Sunday, October 3, 2010

Bermain Kamera Mainan~

Muahaha!!!!
Saye sangat suke!!!!
Saye sangat suke kamera saye!!!
Biase la, kamera baru dpt...ngeh3~

Walaupun tgn ni x brape berseni not as my lil sis, tapi dgn kamera mainan ni xde la risau sgt main2 n menghancurkan seni fotografi..ngeh3~

Ni la antara picturez buruk yg dapat aku snap...ihihi~
Sila ambil perhatian juga, gambar ini tidak di edit ape2 pun (white balance ke hape) melainkan hanya dibubuh watermark menggunakan piZap.

cat!! meow~


ni hape ntah~ aku rase ni kusyen~ first time click mmg cenggini..hak3~


ni sape tau? ngeh3~ a packet of mixed nut on the paper!!


Miahaha~ seronok2!!! Pasni nanti kite wat game plak ek? Sape dpt teka gambor hape aku amik, dia dpt adiah (tapi adiah murah je la..ahaha!)...okies?? Ngeh3~

No comments: