PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Tuesday, October 19, 2010

Berpoyo-poyoan bersama Si Tecik~

Ohoho~

Walaupun tension & stress banyak kerja....
Kamera tetap menjadi poojaan hatiku...
Wahaha~Align Center
Ni la antara hasil2 busuk tangan haku...ngeh3~

my lurvely kazen..(ni dgn kamben sebenarnye..ahaha~)

Guinea Pig yang sangat buruk....(tapi comel~)

daun-daunan..hak hak hak~

keadaan di living hall aku..

lampu-lampuan di i-city~

hmm...cukup la dulu byk ni kan? ehehe~
(Muahaha~ i love my x-digi lomo!!)

No comments: