PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Monday, November 8, 2010

ARGHH!!!! TIDAK!!!! TOLONG!!!

Tahniah untuk diri sendiri sebab memandai gi tukar setting & url blog!!
Padan muke...dah lame tukar url bru la aku sedar yg abes blog yg aku follow ke, org yg follow aku ke, sume dah tak betul, sewel, mereng, sebab posting diorg tak update kat blog aku...
HAMPEH!!
Tahniah skali lagi untuk diri aku!!!

Pade sape2 yang bersimpati, silalah tinggalkan url blog anda di chatbox or widget kat my blog ni..
So, I still kat visit and follow ur blog again...
Mane2 yang pnah follow my previous blog : http://miszhunnylalala.blogspot.com/ kindly to follow this blog again..(if u feel so~)

Uhhh!!! I hate this situation!!

No comments: