PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Monday, November 1, 2010

Bila Cik Hani

Bila Cik Hani : malas nak update blog!
hadoii...ape la nasib blog haku ni...kesian dia...klu la dia ni alive like my student, sure aku kna tindakan mahkamah sebab pengabaian kanak2..ngeh3~ bukan malas nk update...tapi x sempat...dah brape kali dah aku taip2, last simpan jadi draf je...uhuhu~

Bila Cik Hani : rase bersalah!
yang ni memang gile...bersalah gile haku dgn kakak ni..dia ni punye la baik mlayan je soalan aku...kakak ni jual henpon online...harga yg dia jual memang murah n henpon dia pun bagus..tapi aritu, aku dah mcm iye2 je nak amik henpon dgn kakak tu sbb member aku pesan suh order kn, tapi last2 member aku x jadi nak amik, so terpakse la aku cancel order dgn kakak tu...mesti kakak tu marah...aku memule bengang gak dgn kawan aku ni sbb mule2 aritu beria nak suh aku order kan...last2 bile aku dah beria2 dgn kakak tu, x jadi plak...nk marah dia pun xpatut gak sbb aku tau la dia ckp duit dia x ckup...tapi......ntah la...
kak ayu! saya minta maaf..

Bila Cik Hani : tak sehat!
hadoi!! perut ni asyik rase tak best je...masalah btul la dgn perut haku ni...bak kate ummi, perut haku ni perut cetak rompak...ngeh3~ sape2 bleh bgtau aku mane nak dpt perut spare?
kih~ kih~ kih~

Bila Cik Hani : kna balik kl balik~
halahai~ malasnye....tapi rindu plak dgn Cik BuBu di KL tu...xpe2...
petang ni I balik ye Cik BuBu~

Bila Cik Hani : rindu~
Bila terasa rindu, ku sebut namamu, dengan harapan kau kan muncul, dalam tidurku..
ngeh3~ ape la naseb...dah si dia bizi...
tapi xpela...
semalam n kelmarin dah agak puas gak la bgayut dgn si dia...ohoho~
\(^-^)/

No comments: