PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Wednesday, November 24, 2010

Merindui Kenangan Lama

Salam..

Tadi aku jengah2 la fesbuk one of my frenz yang nyaris2 jadik someone spesel in my heart..
(wahaha~ nyaris2 ek~)
Tetibe rase rindu dengan sume kenangan lama...
Teringat time rapat dengan dia dulu, dia nyanyi utk aku, chat dgn ummi, n macam2 lagi la...
Haish~ asal la tetibe aku rindu kenangan lama plak ni?

Huh~ berpijaklah di bumi yang nyata...
Masing2 dah bahagia.. (^^)Y

No comments: