PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Tuesday, November 16, 2010

Short Update For My Lil Blog~

Short Update :

Selamat Hari Raya Aidil Adha untuk sume makhluk Allah kat muka bumi ni..I have 2 news. 1 is good news and 1 is bad news. We start with good news first.

Good News : Besok cuti...xde apa yang lebih indah melainkan cuti...miahaha~
Bad News : sambut raye kat KL sbb xdapat nak balik kampung...cuti sehari je...wuwuwu~

Berita yang lebih menghampehkan apabila :
Si dia baik kampung esok petang. Pagi tu dia kna baca khutbah raya dulu. Yang wat jadik tak best nye sebab dia bantai bertakbir plak time aku tepon tadi. Kurang garam punye olang~ Nasib baik la aku sayang...ohoho~

:+: cerita mengarut tamat :+:

No comments: