PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Monday, December 27, 2010

Bila Cik Hani Nak Jadik Macam.....

Assalamualaikum

Sebenarnya Cik Hani rase tak berapa sehat dari sudut mental dan fizikal..Tapi disebabkan nak bagi ada mood balik, Cik Hani pun hupdate la blog picisan Cik Hani ni...

Firstly, sila abaikan tekanan2 n kecelaruan2 emosi yang Cik Hani sedang alami..ohoho~
Untuk posting Cik Hani yang ke 140 ni, kite kna wat posting yang hepi2..
[siyes!! ni entry Cik Hani yang ke 140..ohoho~]

Secondly, tetibe Cik Hani sangat gile dengan sorang blogger cun yang agak senget sket..Wohoho~ Statement brani mati..Tapi siyesly!! Beliau [apekah? sangat skema bile gunekan 'beliau'] sangattt santek n gojes..Tapi slumber je wat mimik muke 'hodoh'..UGLY but PRETTY!! BF dia siyes comel ok..memang padan la diorg ni..Dia start feymes bile dia wat tutorial hijab chill..Cik Hani dah try dah td, simple n slumber je..Best2!! Cik Hani sangat suke..Kengkawan dia ni pun fashionista gak..Pakai tudung tapi diorg SANGAT bergaya ok!! Siyesly mmg gojes la diorg ni..Mesti ade yang dah kenal dgn dia ni kan?

Yes! Maria Elena Zarul

Ni la kengkawan blogger dia yang sangat hot n gojes!!
To : Maria Elena..Sorry darling, I 'kopi pes' gambar you.. (^^)Y

Kesimpulan : Cik Hani berazam, tahun 2011 ni, Cik Hani nak jadi gojes cam diorg gak
[mode : perasan santek sangat sekejap..wahaha~]
Blog kengkawan dia Cik Hani dah jenjalan dah tadi..Tapi tak sempat nak tulis review lagi..
Nanti pas Cik Hani edit balik blog ni, Cik Hani tulis review blog diorg..
Muahaha~ nape nak edit blog? sebab td bawak blog ni gi timbang, blog ni agak berat...so kna bg dia kurus sket, baru senang nak loading...ngeh3~

** note : link untuk Hijab Chill (tutorial pakai tudung like her~)


No comments: