PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Thursday, December 9, 2010

Cik Hani Gumbira!!

Assalamualaikum...

Ehehehe~ tadi Cik Hani tepon tuan kesayangan hamba tu...Punye la happy sampai sengih2, sorang plak tu, dari kuar keta, sampai naik lif, sampai la nak bukak solex grill umah Cik Hani ni ha...

Biasalah, dengar dia melalut & mengarut tu, asyik wat Cik Hani ketawa je...ngeh3~ Andai katalah Allah kata si dia ni bukan jodoh yang terbaik untuk Cik Hani, agaknya mau sewel gak Cik Hani nak buangkan semua memori-memori ni....hak3~

[mode berdoa sekejap : semoga dialah jodoh yang terbaik buatku...amin~]

pas abes tepon tuan kesayangan hamba tadi, letak la tepon..pastu biase la, maxis akan anta summary account sume...yang menariknye :

tempoh panggilan 880 saat. cas panggilan RM1.80. baki kredit : RM8.88. tarikh luput : 08.05.2013.

miahaha~ seronok plak tgk no. 8 banyak2 kat report tu...ngeh3~

tu je pun nak bagitau dalam posting kali ni...saket ati x? ngeh3~ \(^-^)/

2 comments:

sekamar rindu said...

salam..

singgah kali pertama sambil folllow ur blog..**25

takapa..bila ada masa free boleh update blog..:)

CiK HaNi LaLaLa said...

thanx coz sudi singgah... (^^)Y