PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Thursday, December 30, 2010

Cik Hani sangat ANTI dengan....

Semenjak 2 Menjak 3 Menjak dok umah ni, rajin noo Cik Hani nak hupdate blog picisan Cik Hani ni...Miahaha~ seronot3~

Disebabkan Cik Hani berazam untuk menjadi lebih ladies [yee...Cik Hani sedar Cik Hani kurang sifat lemah lembut, kesopanan, kesusilaan, dan bagai2 ke-an lagi], anggun, elegan, dan segala bagai lagi [mode : perasan santek sekejap], Cik Hani dengan rajinnye gi la kat youtube tgk tutorial cara2 nak pakai tudung and shawl..Gile banyak sampai naik mabuk Cik Hani tengok...naseb baik tak muntah hijau...wahaha~

Tapi....yang tak best nya, ada tutorial yang Cik Hani tengok, sangat, sangat, sangat, SANGAT fake & plastic. hoh~ apekah? mesti korang pelik kan..Cik Hani tau la Cik Hani ni takde la santek mane..Korang tu hot n sweet..Tapi tak payah la nak jadik orang lain..Ni nak wat tutorial pakai tudung, tapi wat2 aksi gedik, budget comel cam artis Korea, siap muncung2 mulut lagi kat klip tu apa kes? siap kenyit2 mata, flying kiss segala bagai, perlu ke?

Cuba la jadik diri sendiri..kan bagus...Keberanian korang upload video tutorial pakai tudung tu memang Cik Hani salute sebab korang kongsi ilmu yang korang ada..Tapi please la jadi diri sendiri..Tak payah la perasan comel sangat n upload video tutorial tudung siap dengan gaya yang bukan2...kn? Sorry la pada sape2 yang terasa tapi ni pendapat Cik Hani..nak mara Cik Hani? xpe..ade aku kesah? Miahaha~


Last but not least..ni la video tutorial yang paling simple, senang, and sangat original (I mean, she juz be herself~) I LiKE!!
(credit to : hentak berlipat)

video


And, ni tutorial untuk pakai gypsi shawl..alaa, shawl yang ada pemberat segala bagai diorang bubuh yang bleh gak pretend jadi earing kalau pandai belit... (^^,)Y

video

SELAMAT MENCUBA~

No comments: