PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Wednesday, December 29, 2010

Maria Elena Zarul

Assalamualaikum..

Setelah bersengkang mata menghadap blog picisan ni, meng-edit layout dan template, ni la hasilnya~
Muahaha~ tapi still tak puas ati gak sbb tadi bawak blog ni gi timbang, berat dia 144 kb...berat gak tu...nak kna diet kot blog Cik Hani ni..miahaha~

************************
Mesti korang pelik kan...ape kaitan Maria Elena dengan posting Cik Hani kali ni kan?
Setelah mengalami gangguan emosi yang maha dahsyat, semalam Cik Hani dan adik Cik Hani gi la kuar rumah...Memula gi dentist, tampal gigi yang dah berlubang...eiii~ menci jumpe dentist tau...ohoho~ Pastu balik je rumah, siap2 terus nk gi Ipoh sebab nak makan kek Secret Recipe...Gile kentang kan kitorg ni...ehehe~ So...dalam bersiap2 tu, Cik Hani dengan adik nak try la pakai tudung ikut cara Maria Elena..Belit sana, belit sini, tak jadik gak..Haish~ semalam pakai ok je...Try lagi, belit situ belit sinun, pusing kot ni pusing kot nun, makin teruk gak...Last2~ cakap dengan adik : ahhh...tibai je la dik...

Maka!!! hasilnya!!! Tarrraaa!!!!

nak tiru Maria Elena punye stail kunun~ cehh!!

Proses tayang lobang idung~

Sila abaikan lokasi penggambaran

Miahaha~ sengal kan kitorang...
Hmm..ape dia? nape inner Cik Hani bertukar kaler?
Tu la bestnya pakai inner dwi tones..Kalau tak suke, masuk toilet, tukar la...ohoho~

Kesimpulan : Semalam beli cekak untuk wat aksesori, nak pakai skali dgn tudung...nnt bile Cik Hani pakai, Cik Hani masuk dalam blog ni ek...ohoho~ [takde kaitan...ahaha~]

No comments: