PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Monday, December 20, 2010

Meng-hupdate Blog

Assalamualaikum..

First of all, nak mintak maap la bebanyak kepada sesape yg follow blog ni sbb dah lame tak update blog...Sian gak blog ni...asyik diabaikan je..
Time rajin n idea seperti coklat mencurah-curah ke ladang gandum, masa plak yg xde..
Time mase dah ade, mood nak menulis plak yang xde..
Haishh~ mase bile je la yg dapat nak update nye.. (-___-')

Memule nak cite pasal cuti sekolah.
Oyehh!! akhirnya cuti sekolah dah bermula..Iye saye tau, sekolah len sume dah cuti...Sekolah Cik Hani kan len macam spesel sket...so, cuti 2 minggu je..Sekarang ni, tgh nak siap2 nak gi skolah...nak kemas pape yang patut...Bile sume dah setel, baru senang ati nak balik kampung..ehehe~

Next : Cuti Santai Bersama DMENC
Yes..alhamdulillah...walaupun set & organize dlm mase yang singkat, naseb bek program ni bleh survive gak..Ngeh3~ Mintak maap segala kekurangan n mintak halal la segala yang terlebih terkurang sume ni ek..Agak kalut gak sebenarnye program ni..orang yang sepatutnya in charge hadiah bleh lupe plak nak bawak adiah nye kan...sabor je la..nak tak nak, terpaksa berlari berkejaran kat sekitar Melaka, dengan nak carik kek nye lagi..dengan nak carik adiah nye lagi, dengan yang len xtau nak jalan nye lagi..Nasib baik ada anggota DMENC (Jalil) yang memang stay kat Melaka..dia la yang jadik pemandu pelancong, a.k.a driver, a.k.a tukang beli barang, n sume la..pape pun, thanx bebanyak pada sume yang tolong menjayakan program yang tak seberapa ni. (^-^)Y

Then : Sekarang kita cite pasal emosi plak ek..
Emosi Cik Hani, macam biasa la..tak brape nak stabil..Sepatutnya dah bercuti ni ok..Tapi disebabkan sesuatu yang tak dijangka berlaku serentak masa tengah bercuti di Melaka..So, Cik Hani rasa tak puas hati sangat2..Rase nak marah, nak nanges, sume ade..Aaaa!!!! Sabar je la...

Kesimpulan : tamatlah cerita mengaryt dari Cik Hani.. (^-^)Y

No comments: