PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Wednesday, December 29, 2010

ToLONG!! ToLONG CiK HaNi!!

Assalamualaikum..

Wuwuwu~ Santek tak layout baru blog Cik Hani? Kalerpul kan?
Tapi masalah sekarang ni, header Cik Hani left align~
Disebabkan dah biasa pakai blog xde header, bile nak pakai header balik, dah tak tau camne nak bg dia centre balik...hadoi~

Sape bleh tulun Cik Hani? Tolong laaa.... (T-T)

No comments: