PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Saturday, January 22, 2011

Adess~

Assalamualaikum.

Entry ini akan dimulakan dengan tangisan...
Waaaaaa~ Waaaaaaa~
Ape la masalah blog Cik Hani ni...
Tetibe profile dia tak kuar...
Nak follow org pun dah tak boleh dah ni...
Adoi~ Baru nak follow blog Doraemon Lurve tapi profile plak tak kuar...
Cik Hani baru tolong best frenz Cik Hani ni buat blog...
Baru je create blog untuk Rose, nak follow tetibe tak dapat plak~
Adess~ Waaaaaaaaaaaa~ (Nanges lagi~)

Tolong la Cik Hani wehh~

No comments: