PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Monday, January 10, 2011

Anugerah Juara Lagu 25 (AJL 25)

Ana Raffali menang Anugerah Juara Lagu (AJL 25) thru song : Tolong Ingatkan Aku.

Pada Cik Hani? Cik Hani tak suke!!! Menci lagu tu..Bukan sebab apa tapi Cik Hani tak minat sangat style dia nyanyi~ (sorry Ana) Ohh~ Bencinye!

Keputusan AJL 25 :
Persembahan Terbaik : Faizal Tahir - Hanyut
Vokal Terbaik : Hafiz - Nokhtah Cinta
Tempat Ketiga : Hafiz - Nokhtah Cinta
Tempat Kedua : Meet Uncle Hussein Feat Black : Drama King
Tempat Pertama / Juara : Ana Raffali : Tolong Ingatkan Aku

Masa untuk tidur dengan kecewa.
(dah la tengah tak sehat, makin demam Cik Hani tengok AJL 25 ni~)

No comments: