PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Wednesday, January 5, 2011

Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru (^-^)Y

Assalamualaikum..

Tadi Cik Hani 'berjalan-jalan' ke blog Cik Yuny..Baca la satu entry dia pasal blogger baru..Rase berminat plak nak join..Bukan nak mencari populariti, saje je suke suki nak baca entry orang ramai (ape ayat Cik Hani ni?)..Wahaha~ senang cite, Cik Hani suke baca kisah kehidupan orang lain..Seronok bile ada cerita diorang tu lebih kurang je dengan situasi yang pernah Cik Hani lalui..

Syarat dia senang je, just wat entry and post link tu..Untuk blog yang mempunyai follower kurang daripada 300 je tau..(Cik Hani yang ada 40 lebih follower ni pun dah bangga habes dah..xtau la kalau tetibe dapat follower sampai 2 300 kan? hik3~thanx to all my followerz~ mmuah~). Yang dah ada 301 followers tu pun x payah la masuk ek..hik3~ Untuk maklumat lanjut, sile la baca kat sini ---> Tentang Sesuatu

Hm..Cik Hani cam malas sket nak tag2 kengkawan ni...Tapi benda baik ni baik share reramai kn? ohoho~ So....Cik Hani nak tag :
1. kak atie comel
2. hayani comel
3. si afro yang berambut comel
(sumenye comel..ohoh~)


(gambar : tiada kaitan..hak3~)

2 comments:

AtieAbid said...

oho...rupenyer kak t kena tag ye..wokeyh2..nti kak t buat ye..hehe

Nurhayani said...

tenkz tag. insyaallah yani join. :)