PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Wednesday, February 2, 2011

Jom Join Contest Teddy Bear by Lyeanna Wana!

Assalamualaikum..

Tadi blog walking kat blog MizzNina91, nampak plak banner teddy bear cute kan, terus tergerak nak join contest ni..keh3~ Rasanye ni kali ketiga kot join contest..(tapi tak pernah menang..kih3~) So kalau menang ni memang bertuah gile la..ohoho~




Yang wat contest ni Lyeanna Wana. Syarat nak join contest ni senang je...(directly copy paste from her blog)

  • Memule, wat entry title "Contest Teddy Bear by Lyeanna Wana"
  • Then letak header comel tuh kat entry anda
  • Jawab soalan berikut
  • ~ 1. Kenapa anda nak teddy bear?
  • ~2. Nak teddy bear kaler ape??
  • Pastu, letak alamat umah anda ye?? law nk private, anta kat mcg FB Wana..sile add dulu ye?
  • Post link entry anda kat ruangan komen entry ni

entry title : done! (ayat memaksa org join...keh3~)
header comel : done! (sebesar2 header Cik Hani bubuh..kih3~)
jawab soalan 1 : kenapa anda nak teddy bear?
huk alohh~ walaupun Cik Hani dah berumur 25 tahun, tapi Cik Hani masih tidur dengan teddy bear...(kantoi..kih3~) Cik Hani memang suke gile dengan teddy bear..memang haram hukumnya buat teddy bear as perhiasan, tapi Cik Hani buat teddy bear as bantal peluk...keh3~ nama tedy bear Cik Hani ---> Che Tap..baru2 ni dapat kawan baru, nama dia Si Cacat..Che Tap & Si Cacat ni kawan baik dengan Cik BuBu..masalah sekarang ni, Cik BuBu & Si Cacat ni tak sekufu dengan Che Tap..Diorang bukan dilahirkan sebagai teddy bear yang sempurna..Kesian gak dengan Che Tap tak dapat pasangan yang sekufu..So, kalau Cik Hani menang contest ni, at least Che Tap takde la kesepian lagi...cheewahhh!!

ni la diorang...comel tak? ehehe~

jawab soalan 2 : nak teddy bear kaler ape?
hmm...kaler ape ek? tak kesah la asalkan jangan kaler pink...alergik sket kaler pink ni...kaler cream/kuning cair tu ok kot...ada la ala2 feminin sket..Che Tap dah kaler gagah perkasa dah...pasangan dia nnt biarla ala2 teddy bear yang ayu sket..kih3~
alamat rumah : PM kat Yana. done!
post link entry : within 5 minutes from now.done!

now..Cik Hani nak tag :
Senior Cik Hani : Kak Atie
Adik Cik Hani : B!b
Kazen Cik Hani : Cik Ami

\(^-^)/ oyehh!!

1 comment:

Cik Ami said...

orang mane ade teddy bear. hehe. mcm nak join contest nieh. HAHA!