PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Thursday, February 10, 2011

Lil Short Update Before I Go To (-__-) Zzz

Assalamualaikum..

Seperti biasa, entry Cik Hani akan dimulakan dengan mukaddimah yang berunsur karutan & berbaur mereng dan mamai..

Cik Hani nak mengucapkan SELAMAT DATANG ke dunia blog kepada Orang Tua --> Yus..
keh3~ dia baru je buat blog...entry pun baru ada 3 je..keh3~ dah la nama blog dia lebih kurang je dengan blog Cik Hani..cehh~ Dan disebabkan Yus jugaklah, ada beberapa entry Cik Hani telah di-save as draft-kan (ade ke Bahasa Melayu camni? keh3~). Profile picture Cik Hani pun terus tukar immediately..Sebab kalau tak dia kutuk Cik Hani..Dia kutuk bukan sikit2..Kaw2 makan dalam punye la..keh3~ Tak percaye?? Sila lihat bukti di bawah..

klik untuk tumbersaran pesat macam makan calciyumm~

ade ke pasal...naseb baik gak dia salah eja nama Cik Hani...hampeh punye abang..err...ekceli, mamat ni dah tua dah..tapi still perasan kacak lagi...and he's taken...Sorry girlz~ daha ada anak 2 dah Yus ni..keh3~ Kitorang memang agak rapat la...Dia ni dah macam abang pada Cik Hani..Tapi sewel..Keh3~
Hamik kau sedas Yus..debush~
\(^-^)/

No comments: