PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Monday, February 21, 2011

PERHATIAN!!

Assalamualaikum..

Phuuhh~ Phuuuhhh~ (sambil tiup2 habuk and sawang2 dalam blog ni)
Ya Allah~ Gile lame Cik Hani tak buat pape entry except post lirik lagu mengarut untuk kepuasan diri sendiri..keh3~
Minta maaf banyak2 pada sapa2 yang komen entry Cik Hani tapi x reply..Juz approve je yang sempat..Yang tinggalkan link pun x sempat nak buat kunjungan balas..Nak BW pun dah x sempat sekarang..

Bizi + Sebok x Penat / Emosi Yang TIDAK Stabil = Takde mood nak update blog

So, Cik Hani mintak maaf banyak2...Korang tinggalkan je link or komen, Cik Hani janji (InsyaAllah) akan buat kunjungan balas and komen balik if Cik Hani dah stable balik...Mintak ampun banyak2 ye kawan2~
Take care y'all my darls..Daaa~

1 comment:

BLADE EDGE said...

salam...

saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE