PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Sunday, February 6, 2011

Tahun Yang Pelik

Assalamualaikum..

Hmm...sedar tak sedar kita dah melangkah ke bulan kedua dalam tahun 2011 ni...

Tahun ni :
Si dia cakap yang dia akan sibuk macam tahun 2009..Alahai...alangkan dia bz tahun 2010 tu pun dah macam nak mam dah Cik Hani nak contact dia..Ni kan pulak dia cakap yang dia akan lebih bz...haishh~

Tahun ni :
Sakit lama Cik Hani datang balik...haish~ Bila la nak baik...Macam makin teruk je sakit Cik Hani ni...Ya Allah..kuatkan semangatku, tabahkanlah hatiku..

Tahun ni :
Ni yang paling best...Cik Hani baca kat fesbuk Chek Zah tadi :
Tahun ini mempunyai 4 tanggal aneh: 1-1-11, 11-1-11, 1-11-11, 11-11-11. Sekarang cuba ini: ambil 2 digit terakhir tahun kelahiran anda dicampur dengan umur anda tahun ini hasilnya pasti =111. Subhanallah !!! Hebat nya kuasa ALLAH SWT...

3 comments:

LittLeMyRsHMaLLoW said...

hermmm....
yalaa....

*speechless*

=)

Izz said...

a'ah la. bru prasan.

CiK HaNi LaLaLa said...

(^-^)Y kih3~
Cik Hani pun speechless..