PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Tuesday, May 17, 2011

Entry Geli-Geli Menyampah~

Assalamualaikum..

AMARAN!! Entry ini berunsur geli-geli menyampah. Kalau anda menyampah, sila jangan teruskan pembacaan, hanya klik ikon [x] di sebelah atas bahagaian kanan anda.
TERIMA KASIH (^^,)Y

****************************************************************

Cik Hani baru je lepas telefon chenta hati Cik Hani..huhuhu~ Hmmmm...actually dah lama gile x dapat contact dia sbb dia bizi sgt...naseb baik Cik Hani tak curang...ehehe~ So tadi agak happy la bile dapat tepon dia...Even dia dah tidur tadi tapi dia angkat gak..(thanx awak~)

So Cik hani bgtau la yang Cik Hani ada photoshoot esok kat Putrajaya..Maka, seperti biasa, sesi dialog akan bermula :

Cik Hani : awak, esok saya ada photoshoot tau~
Dia : Hmm..xpe..saye pun ade..esok saya ada photocopy.
Cik Hani : (-_____-") [orang siyes dia memain plak]

Then, next dialog :

Cik Hani : eiii...penat tau cakap dgn awak ni...dah la susah nak called. nasib baik saya tak nanges.
Dia : Laaa...awak nak nanges kenapa plak?
Cik Hani : sebab susah sangat nak kol awak la...
Dia : Staff saya nak called saya pun susah gak, xde plak diorang nanges..
Cik Hani : (-________-") [sabar je lah dgn mamat ni tau~]

Adess~ Sabar je la kan...Hmm..
Sebenarnya Cik Hani pun dah macam tak berapa yakin dengan relationship ni.
Ntah la...rasa macam kitorang makin jauh je...
Xpela...ada jodoh Cik Hani dengan dia, ada lah nanti Allah tunjukkan jalan kan?
Sabar je lah Cik Hani~ (^-^)
Align Center

No comments: