PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Sunday, May 8, 2011

Lagi Entry Padat Maksima!!

Assalamualaikum~

Yoo~ lame gile Cik Hani tak hupdate blog ni...Syiannn dia kena tinggal sensorang...Xpe la Cik Blog kan? Kirenye naseb kite sama la, asyik ditinggalkan je kn? Wahhh~ spekulasi sangat ta ayat tu...Kikki~ Dah naseb~ Si dia asyik bz n makin bz, makanya saya ditinggalkan sendirian..wuwuwuwu~ At the same time, most of my friends cakap, Cik Hani kena buka hati untuk terima orang lain dalam hidup Cik Hani. Jangan terlalu tumpukan pada dia je..Hmm...xtau la...setakat kawan2 tu okay lagi la kot..Ntah la...Malas nak pikir...kikiki~ Buat sementara waktu ni memang Ci Hani tgh rapat dgn a few guys yang agak okay la..hmm..ntah la...abaikan je la topik ni~

Another story : Aritu ade member ajak pegi Hi-Tea Party. Too Bad Cik Hani x tangkap even satu gambar pun..Sedih kan? Even dat time Cik Hani menang lucky draw, diorg punye photographer je yg tangkap gambar. Dat time Cik Hani pakai skirt labuh kaler grey + dress putih + shawl putih, sebab theme kaler putih. Ada friend of my friend ni, (also pnah jumpe Cik Hani kat skolah), sangat terkujat tgk penampilan Cik Hani coz mase jumpe kat skolah dia nampak Cik Hani rock sangat, tetibe mase hi-tea jadi ladies plak..kikiki~ Gile malu...keh3~

Next story : Hmm...perasan x sape minah budget cun yg jadik background blg Cik Hani ni? Minah budget cun tu Cik Hani la..AHAHAHA!!! Tu sebenarnye gambar mase photoshoot SWAP aritu...Kitorg photoshoot kat BB n ni la first time Cik Hani join photoshoot. Memang best gile sebab talent sume gile2~ Keh3~ Disebabkan Cik Hani tak buat header yg nampak terang2 setepek muke Cik Hani, nahh~ Cik Hani bubuh setepek sebesar2 alam muke Cik Hani jadik background blog Cik Hani..kikiki~ Sape yang sakit mate sbb tgk muke awek perasan ni, Cik Hani mintak ampun ek? Keh3~

Last story : Hmm..Cik Hani dalam perancangan nak sambung Master (Pendidikan Awal Kanak-Kanak) kat UM. Please wish me luck and they accept my application. At the same time, doakan la Cik Hani punye scholarship pun senang nak approve sebab kalau x, sakit wehhh~ nak bayar yuran~ huhuhuhu~

::+:: pen off ::+::

1 comment:

AtieAbid said...

cik hani, ada award utk u tau. :)
suka2 ja ni tau. :)