PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Tuesday, July 5, 2011

Cerita Gembira

Assalamualaikum.

Wahhh...semenjak kecewa ni, rajin plak Cik Hani menghupdate blog...keh3~
Takde la..sebenarnya sebab bulan June memang Cik Hani sibuk gile dengan macam2 event + masalah2 yang perlu diselesaikan. Kikiki~ Bulan June merupakan bulan kelahiran Cik Hani and sepatutnya mendatangkan kebahagiaan & kegembiraan but it turns up jadi bulan yang sangat mencabar dalam hidup Cik Hani. Ahaha~ Takpe..Allah Maha Mengetahui apa yang terbaik untuk hamba-Nya.

Back to my story, last month Cik Hani dapat surprise from my best buddy. Gile BEST!!! Memule tu nak marah gak la sebab dia lupa birthday Cik Hani. Siap tanya Cik Hani "Eh, birthday ko minggu ni minggu depan ek?" time Cik Hani tepon dia. (-_____-") So, dia plan nak celebrate la birthday Cik Hani ari Jumaat nye tu.

So, malam tu Cik Hani amik la dia kat umah dia. Dia masuk je keta "Weh, gi opis aku jap. Ada barang aku tinggal la. Nanti nak buat keje." Cik Hani pun yoo oo je bawak la keta gi opis dia. Masa tengah drive tu jadik la dialog ni :

A : "Wehh..aku ingat nak belikan ko patung Cookie Monster tapi cam payah plak nak bawak naik motor."
CH : Takpelah..Sekarang ni orang nak Tamagotchi plak. Boleh? (sambil ketawa terkekeh-kekeh)
A : Amende tu? Ada jual kat mana?
CH : Ala..cyber pet la..kat Toys' R Us ade jual..Bayarkan separuh pun xpela..Nanti balance orang bayar..(sambil ketawa lagi)
A : Ngade la ko.
CH : Tau ke harga dia berapa? RM 89.90 tau.
A : .....(speechless..huhu~)

Bila dah sampai opis dia, Cik Hani tunggu je la dalam kereta. Tetiba dia datang balik bawak turun 1 kotak putih besar! Gile comel!! Excited ni terus bukak dalam kereta jugak. rupa-rupanya dia tempah ni untuk Cik Hani :


Ada 25 ketul (ketul?) cupcakes cookie monster ni. Wahaha!! Gile SUKE!!

Comel kan best buddy Cik Hani? So, malam tu kitorang kuar jalan2, gi karok & yang paling penting gi beli Tamagotchi! Wahaha!!! Suke! Suke! Suke! Ni la Tamatgotchi Cik Hani :

ahahaha~ seronok! seronok! seronok!

I Sayang U Lebih la FRENZ!
(^^,)

No comments: